splošni pogoji
     
 

SPLOŠNI POGOJI

1. Predmet prodaje je na voljo le v enem izvodu. V primeru, da je za isti predmet več kupcev, bo ta prodan tistemu, ki je ponudbo za naročilo oddal prvi.

2. Katalog je izdan v tiskani in elektronski obliki. V elektronski je dosegljiv na naši spletni strani. Kupce obveščamo preko naslovljene pošiljke, el. pošte in medmrežja.

3. Izdajatelj ne odgovarja za napake v katalogu.

4. Načini plačila in prevzemanje:
Predmete je možno plačati in prevzeti v naši trgovini ali pa jih pošljemo po pošti.V trgovini je možno plačevati z gotovino in plačilnimi ter kreditnimi karticami. Pošiljke po pošti plačate le preko predračuna. Po prejetju plačila, vam v dogovorjenem roku pošljemo knjige.

5. Pošiljanje:
Naročila po pošti bodo odpremljena v 4 delovnih dneh, če ni dogovorjeno drugače. Stroški pošiljanja po Sloveniji so 5,00  eur pri posamični knjigi, pri več knjigah pa odvisno od njihove teže. V takem primeru obvestimo kupca o stroških pošiljanja. Pri pošiljanju v tujino obvestimo kupca o višini poštnine.

6. Rezervacija
Predmete v katalogu lahko tudi rezervirate. Rezervacija je možna le za tri delovne dni. Po tem roku je predmet vrnjen v prosto prodajo.

7. Vrnitev in reklamacije
Kupljeno blago lahko vrnete, če ne ustreza opisu v katalogu oz. ali če vam ne ustreza. O vračilu nas je kupec dolžan obvestiti naslednji dan po prejemu blaga in predmet vrniti v treh delovnih dneh po tem sporočilu.

8. Za vse spore, ki jih kupec in prodajalec ne moreta razrešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

  Strinjam se s splošnimi pogoji